Termeni si conditii

Informatiile publicate pe acest site sunt considerate corecte si fiabile in momentul publicarii acestora. Compania noastra isi rezerva dreptul de a actualiza informatiile existente sau de a adauga noi informatii, in orice moment, fara o notificare prealabila.

Compania noastra actualizeaza in permanenta informatiile de pe site. Totusi, este posibil ca anumite informatii sa se schimbe intre timp. Prin urmare, nu suntem responsabili, nu garantam acuratetea, fiabilitatea, exactitatea informatiilor de pe site si nu ne asumam vreo obligatie din utilizarea continutului acestui site. Este posibil ca site-ul sa contina erori, de aceea compania nu isi asuma responsabilitatea pentru posibilele consecinte ce decurg din acest fapt. Aceste prevederi se aplica si site-urilor catre care veti fi directionati de pe site-ul nostru, prin hiperlinkuri. Va asumati responsabilitatea pentru site-urile accesate.

Nu ne asumam nici o responsabilitate (inclusiv pentru neglijenta) pentru posibilele pagube sau daune indirecte ce decurg din accesarea site-ului nostru (ex: nu va puteti conecta sau utiliza site-ul nostru).

Toate informatiile incluse pe acest site sunt utilizate strict pentru scopuri informative si nu pot fi utilizate in scopuri comerciale sau distribuite catre alte persoane fara a se cita sursa.